Vutitähed peavad moepolitseid vihastanud Haalandi pärast järjekorras seisma

Postimees Sport
Copy
Erling Haaland kandmas ühel ajal nii Adidase kui ka Nike'i riideid.
Erling Haaland kandmas ühel ajal nii Adidase kui ka Nike'i riideid. Foto: Instagram/erling.haaland

Kõik suuremad sporditarvete firmad jahivad Manchester City ründaja Erling Haalandi allkirja.

Juba 14-aastaselt sõlmis Haaland lepingu Nike’iga, kuid see kontraht lõppes jaanuaris. Uue kokkuleppega pole norralane kiirustanud. Vastupidi, ta on käinud jutul ka teiste suurte firmadega nagu Adidas ja Puma.

Telegraph kirjutab, et kõik kolm ettevõtet soovivad Haalandi enda juurde meelitada ning on seetõttu pannud pausile kõik ülejäänud läbirääkimised. Seda just seetõttu, et saaks Haalandi värbamiseks eelarvet planeerida. Näiteks ei kavatse Nike Inglismaa ründaja Harry Kane’iga enne uut lepingut sõlmida, kui Haalandiga on selgus majas.

Praegu on Nike’i esindusnägu Cristiano Ronaldo, Adidase oma Lionel Messi ning Puma oma Neymar. Suurtest nimedest on Nike’il veel Kylian Mbappe, Adidasel Mohamed Salah ja Paul Pogba.

Lisaks oskustele vutiplatsil räägib Haalandi kasuks ka tema omapärane riietumisstiil, mis teeb ta brändidele veelgi atraktiivsemaks. Siinkohal võrreldakse teda Pogba ja David Beckhamiga.

Sel hooajal on Haaland kandnud kõigi kolme brändi toodangut. Oma Manchester City esitlusel kandis ta Pumat, treeningutel on teda nähtud Adidase plätudes ning jalgpalli mängib ta Nike'i jalanõudega.

Haalandi jaoks pole probleem erinevaid brände ka omavahel segada. «Tavaliselt ei tohi Adidast ja Nike’i samal ajal kanda. Aga just sellepärast ma seda ise olengi teinud. Sain küll vihaseid kommentaare, et kandsin Nike’i koos Adidasega, kuid minu arvates oli see lõbus,» ütles Haaland The Athleticule.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles