Suvel megalepingu sõlminud Mbappe tahab jälle PSGst lahkuda

Siim Kaasik
, reporter
Copy
Kylian Mbappe.
Kylian Mbappe. Foto: Rit Heize/ZUMA/SCANPIX

Mitmed väljaanded üle maailma kirjutavad, et Prantsusmaa jalgpallklubi PSG ründaja Kylian Mbappe tahab jaanuaris klubist lahkuda.

23-aastane Mbappe oli suvel lähedal liitumaks Madridi Realiga, kuid PSG tegi temast maailma enimteeniva jalgpalluri ning ründaja jäi 2025. aasta suveni kehtiva lepinguga kodumaale. Küll aga pole Mbappe eluga Pariisis rahul.

ESPN kirjutab, et Mbappe hinnangul pole klubi spordidirektor Luis Campos, president Nasser Al-Khelaifi ega peatreener Christophe Galtier talle antud lubadustest kinni pidanud.

Ühe asjaoluna ei meeldi noorele ründajale, et ta peab mängima tipus, kus tal pole piisavalt vabadust. Väidetavalt lubati Mbappele, et PSG üritab Neymarist vabaneda ning toob juurde uue ründaja, et Mbappe saaks äärel mängida. Veel lubati osta uus keskkaitsja, kuid sedagi pole tehtud.

Esmaspäeval peetud pressikonverentsil sõnas PSG peatreeneri, et ta pole kursis, mida Mbappele enne tema saabumist lubati. «Kuid kuna ta on meeskonna jaoks väga tähtis mängija, tähendavad tema tunded ja ütlused meile palju,» lausus Galtier.

Madridi Reali peatreenerilt Carlo Ancelottilt uuriti, kas Mbappe on suvel Hispaaniasse siirdumas. «Teil on julgust minult seda küsida?» vastas ta naerdes Canal+ reporteri küsimusele. «Ma ei vasta sellele. Ma ei pea sellele vastama.»

Värskelt avaldatud Forbesi enimteenivate jalgpallurite edetabelis hoiab Mbappe 131 miljoni euro suuruse aasta sissetulekuga esikohta. Sellest summast 18,5 miljonit teenib ta väljaspoolt jalgpalli.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles