Juventusest kelneriks: selles kõiges on süüdi aeglased hobused ja kiired naised

Copy
Fabian O'Neill
Fabian O'Neill Foto: Twitter @AHIFU2019

Torino Juventuse jalgpalliklubis omal ajal Zinedine Zidane'i, Edgar Davidsi, Alessandro Del Piero ja paljude teistega väljakut jaganud poolkaitsja Fabian O'Neill on praegu iseenda kunagine hale vari. 

Nimelt on endisel Uruguay koondislasel praegu näpud täiesti põhjas ja igapäevaselt teenib ta elatist kelnerina. «Mul pole mitte midagi alles,» sõnab karjääri jooksul ligemale 14 miljonit eurot teeninud mees ausalt.

Kui mängumehelt uuritakse, mis põhjusel see nii on, kostab ta ausalt. «Ah et keda tuleb süüdistada? Aeglaseid hobuseid ja kiireid naisi. See kõik on minu süü. Naised armusid purjus minusse ja üritasid seejärel mind muuta. See neil aga ei õnnestunud, kuigi nad üritasid ka psühholoogidega,» sõnab mängumees ning lisab, et tema ekskaasad on kõik temast rikkamad.

«Aga see, et ma olen vaene, muutis mind vähemalt uuesti õnnelikuks,» näeb O'Neill pimeduses ikkagi valgust. «Mul on perekond ja toit ikkagi laual. Lisaks olen leidnud omale uusi sõpru, päris sõpru, mitte neid võlts-tüüpe, kes varem, kui ma rikas olin, mu kõrval olin.»

O'Neilli karjäär algas kodumaal Nacionalis, kuid 23-aastaselt siirdus ta Itaaliasse Cagliarisse, kelle eest sai nelja hooajaga kirja 120 liigamängu. 2000. aastal liitus poolkaitsja Juventusega, kuid seal tal korralikult kanda kinnitada ei õnnestunud. 

Pärast ebaõnnestunud Torino aastat tuli veel poolik hooaeg Perugias, kuniks O'Neill kodumaale naasis ja 2003. aastal putsad varna riputas. Uruguay koondises jäi tema saldoks 19 mängu ja 2 väravat.

Märksõnad

Tagasi üles