VIDEO ⟩ Poksimaailma allakäik? OnlyFansitar klohmis tiktokkeri ringis läbi

Postimees Sport
Copy
Astrid Wett (vasakul) ja Keeley Colbran.
Astrid Wett (vasakul) ja Keeley Colbran. Foto: Instagram @wettastrid

Poksimaailmas on juba mõned aastad pead tõstma ohtlik trend, kus erinevad juutuuberid ja sisuloojad ringis teineteisele vastu astuvad. Nüüd näib see olevat aga veelgi kaugemale läinud.

Nimelt läksid Sheffieldis nädalavahetusel vastamisi Astrid Wett ja Keeley Colbran. Kui spordisõber mõtleb, et miks ta kummastki naisest midagi varem kuulnud pole, on kõik siiski hästi. Nimelt on esimene neist OnlyFansi ning teine TikToki täht. Ent poksiringis nad siiski vastamisi läksid.

Sealjuures polnud tegemist ka tühise sõumatšiga, vaid selle viis läbi Misfits Boxing, mis kasutas naiste duelli enda turundamiseks. Sellega pandi igatahes täkkesse, sest Wetti ja Colbrani klohmimist vaatas kümneid tuhandeid inimesi. 

Või võib-olla pole ka klohmimine siinkohal päris õige sõna. Ent nagu enamik poksifänne leidis, siis õigeks poksimiseks seda pidada ei saanud.

Wett võitis kohtumise igatahes pärast esimest raundi, sest teise raundi eel otsustas Colbrani leer rätiku ringi visata.

«Au Keeley'le, et ta üldse ringi astus, kuid ootasin temast veidi rohkemat,» sõnas Wett pärast triumfi. «Kui mõni teine nais-suunamudija otsib väljakutset, siis olen igatahes ootel!»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles