Liverpool kinkis Cityle hooaja esimese kaotuse

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Jürgen Klopp ja Mohamed Salah peavad Hispaanias korraldama tõelise väravatesaju, et veerandfinaali jõuda.
Jürgen Klopp ja Mohamed Salah peavad Hispaanias korraldama tõelise väravatesaju, et veerandfinaali jõuda. Foto: REUTERS/Phil Noble/SCANPIX

Inglismaa jalgpalli kõrgliigas teenis valitsev meister Manchester City täna esimese kaotuse, kui jäi võõral väljakul 0:1 alla Liverpoolile.  

Tegelikult oli City see, kes esimesena Anfieldil sahistas, et Phil Fodeni 53. minuti tabamus jäeti pärast videokorduse vaatamist lugemata. Seda ehitusfaasis tehtud vea tõttu.

Patiseis murti seejärel alles 76. minutil, kui Alisson pani pika püstsöödu Mo Salahi suunas, kes end osavalt Joao Cancelost lahti rebis ning väravavaht Edersoniga silmitsi sai. Egiptlane ei eksinud ja tõstis palli võrku.

Kohtumise lõpp läks Anfieldil tuliseks ning neli minutit enne normaalaja lõppu tuli peakohtunik Anthony Tayloril eemaldada ka Liverpooli peatreener Jürgen Klopp. See fakt platsil olnud mängijaid aga ei häirinud ning punased hoidsid magusast võidust siiski kinni.

Inglismaa kõrgliiga liidrina jätkab aga Arsenal, kes oli täna 1:0 üle Leeds Unitedist. Võidurõõmu tundsid pühapäeval veel Chelsea pallurid, kes alistasid 2:0 Aston Villa. 

Manchester United ja Newcastle United tegid omavahel 0:0 viigi, Southampton ja West Ham United omakorda 1:1 viigi.

Standings provided by Sofascore

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles