VIDEO ⟩ United noppis tähtsa võidu, kuid seda varjutas Ronaldo tujutsemine

Christopher Krutto
Copy
Cristiano Ronaldo.
Cristiano Ronaldo. Foto: Dave Thomposon/AP/Scanpix

Mancester Unitedi jalgpalliklubi alistas eile kodus 2:0 Tottenhami, kuid kohtumist jäi varjutama võõrustajate suurima tähe Cristiano Ronaldo tujutsemine.

Unitedi peatreener Erik ten Hagi jättis 37-aastase ründaja pingile ja mõni minut enne kohtumise võidukat lõppu tõusis Ronaldo vahetusmeeste pingilt püsti ja lahkus tunnelisse.

Ten Hagilt uuriti, kas ta rääkis Ronaldoga enne, kui too lahkus platsi äärest. «Ta oli seal, ma nägin teda, aga ma ei rääkinud temaga,» tunnistas hollandlane Amazon Prime’ile antud intervjuus.

Unitedi võiduväravate eest hoolitsesid Fred ja Bruno Fernandes.

Pressikonverentsil lisas ten Hag: «Ma ei keskendu sellele, tegelen sellega homme. Tahan fookuse tiimil hoida. See oli suurepärane kõigi 11 mängija poolt. Pean ennast parandama. See oli suurepärane esitus ka vahetusmängijatelt, kes sekkusid. See oli taaskord meeskondlik tulemus. Ma arvan, et meil on 11 mängijat, kes suudavad kaitsta ja 11, kes suudavad rünnata.»

Kuigi Ronaldo tujutsemine haaras pealkirjad, siis Unitedi mängupilt nägi välja paljulubav. Endine Inglismaa koondislane Danny Mills kritiseeris portugallase käitumist. «Nad on võitmas 2:0, mis kaebusi tal olla saab? Kui nad kaotaksid 2:0, siis ei oleks see ikka õige, aga ma vähemalt mõistaks seda. Ta ilmselgelt arvab, et on jalgpalliklubist suurem… See on isekas tegu, kuna ta ei olnud mängus osaline,» põrutas Mills.

Liigatabelis hoiab United 10 mängu järel 19 punktiga viiendat kohta. Mängu rohkem pidanud Tottenham on 23 silmaga kolmas.

Teised tulemused:

Bournemouth 0:1 Southampton

Brentford 0:0 Londoni Chelsea

Liverpool 1:0 West Ham United

Newcastle United 1:0 Everton

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles