VIDEO Olümpiavõitja treeningvideo pani konkurendid ahhetama

Karl-Joosep Küngas
Copy
Jonna Sundling.
Jonna Sundling. Foto: Antti Yrjonen

Rootsi murdmaasuusatäht Jonna Sundling on viimase kahe hooajaga teinud tõelise läbimurde. Olümpiavõitja on näinud suvel aga enda kehaga veelgi enam vaeva ning see pani konkurente hirmu tundma.

Pekingi talimängudel sprindis olümpiavõitjaks kroonitud Sundling on tõusnud Rootsi suusakoondise üheks liidriks. Tal jäi selja taha ka karjääri parim hooaeg, kuna lisaks olümpiakullale sai ta Hiinas kaela veel kaks medalit ning MK-sarjas jäi ta sprindi arvestuses kolmandaks.

27-aastane Sundling soovib aga veelgi enamat ning seda on tema treeningvideost näha. Rootslanna on jõusaalis teinud ohtralt tööd ning ajanud sellega konkurentidel hirmu nahka.

Nettadvisenile andis enda kommentaari Lotta Udnes Weng, kellele tuli rootslanna säärane tugevus üllatuseks. «See on veidi hirmutav. Ta näeb välja nagu tõstja, mitte suusataja,» lausus Weng ning temaga nõustus ka koondisekaaslane Helene Marie Fossesholm.

«See on pöörane, ent samas motiveerib mind edasi pingutama. Loodetavasti suudame talle talvel konkurentsi pakkuda,» lisas Fossesholm.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles