Tänak: Neuville korraldab Hyundais sõitjatega seotut (1)

Karl-Joosep Küngas
Copy
Thierry Neuville (vasakul) ja Ott Tänak.
Thierry Neuville (vasakul) ja Ott Tänak. Foto: Hyundai Motorsport

Enne Hispaania rallit käib endiselt Hyundai meeskonna juures terav arutelu Oliver Solbergiga seonduvast. Ott Tänak tõdes ralliportaalile Dirtfish, et tema ei arutanud meeskonnaga Solbergi saatuse üle.

Pärast Uus-Meremaa rallit teatas Hyundai ootamatult, et lõpetab koostöö 21-aastase Solbergiga ning tiimi otsitakse kogenumat sõitjat. Hispaanias uuriti Tänakult, mida tema sellisest tegevusest arvab.

«See on kindlasti talle raske, eriti olles siinne noorsõitja. Kindlasti on see meile keeruline,» lausus Tänak ning lisas seejärel, et tal polnud selle otsusega midagi pistmist. «Ma pole nagu mu meeskonnakaaslane, kes organiseerib Hyundais sõitjaid. Ma ei teadnud sellest midagi ning sain sõnumi alles Petter Solbergilt pärast Uus-Meremaa rallit. Ma ei osanud seda oodata,» viitas Tänak Thierry Neuville suunas.

Neuville ise eitab kõike ning selgitas, et tal pole mingit mõjuvõimu sõitjate osas. «See otsustamine pole kindlasti lihtne. Minu ainus eesmärk on olnud Oti meeskonnas säilitamine. Oleme mõlemad surunud muudatusi läbi ning soovime sama hooga jätkata,» lausus belglane.

«Ma ei ole nupumees, kes saab teha käike, mis mulle parasjagu meeskonna juures meeldiks. Mina ei võta siin meeskonnas selliseid otsuseid vastu,» tõdes Neuville.

Hyundai ajutine pealik Julien Moncet lausus ralliportaalile, et Solbergi osas tehti meeskonnas sees ühine otsus. Ta jättis mainimata, kes olid tollel hetkel otsustajad, ent kinnitas, et kõik käis Lõuna-Korea omanikega kooskõlas.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles