Ronaldo aeg Manchesteris ongi lõppenud? (2)

Karl-Joosep Küngas
Copy
Cristiano Ronaldo.
Cristiano Ronaldo. Foto: Phil Noble

Manchester United teatas, et nende Portugali tähtmängija Cristiano Ronaldo ei kuulu tähtsas kohtumises Londoni Chelseaga nende koosseisu. Seda kõike pärast skandaalset lahkumist kohtumises Tottenham Hotspuri vastu.

Ronaldo otsustas mõned minutid enne 2:0 võidumängu Tottenhami vastu staadionilt lahkuda. Portugallane oli väidetavalt keeldunud mängu hilises faasis vahetusest mängu sekkuma.

United teatas avalduses, et Ronaldo on endiselt nende oluline lüli ning Chelsea mängust jääb ta kõrvale distsipliinirikkumise tõttu. «Kogu ülejäänud meeskond on juba valmistumas tähtsaks kohtumiseks,» seisab teadaandes. Londonis toimuv kohtumine on väga oluline, sest meeskonnad paiknevad neljandal ja viiendal positsioonil.

Ronaldo meeleolu Unitedis on viimasel ajal väga kehv olnud. Ta vahetati läinud nädalavahetusel 0:0 viigimängus Newcastle Unitediga pingile ning kohe näitas 37-aastane ründetuus pahameelt. Mitu väljaannet on veendunud, et Ronaldo aeg Unitedis on lõppenud ning talle leitakse jaanuaris uus koduklubi.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles