Latvala kirjeldas, kuidas rallifänne on tabanud Rovanperä-hullus (1)

Christopher Krutto
Copy
Kalle Rovanperä.
Kalle Rovanperä. Foto: ZUMAPRESS.com/scanpix

Toyota sõitja Kalle Rovanperä kindlustas eelmise MM-rallil Uus-Meremaal endale MM-tiitli, kuid tiimipealik Jari-Matti Latvala usub, et noormees hooaja viimasel kahel rallil seetõttu rahulikumalt ei võta.

«Kallel on nii suur võiduisu, et ma ei usu, et motivatsiooniga probleeme võiks tekkida. Ta tahab kindlasti viimased kaks rallit võita. See on selge,» sõnas Latvala Rallit.fi-le antud intervjuus.

«Talle meeldib sõita, see on tema asi. Kui tal oleks rohkem tiitleid ja aastaid seljataga, siis võiks asi teisiti olla,» jätkas Toyota tiimipealik.

Latvala nägi kõrvalt oma silmaga, kui palju tähelepanu Rovanperä pärast MM-tiitli võitmist on saanud. Möödunud nädalavahetusel osalesid mõlemad mehes San Marinos peetaval Rallylegendi üritusel, kuhu oli kogunenud suur hulk rallifänne.

«Vahet ei ole, kuhu Kalle läks, inimesed küsisid talt pilte ja pilte,» kirjeldas Latvala.

Varajane kuulsus on pannud mitmeid noori sportlaseid keerulisse seisu, kuid Latvala ei usu, et kuulsus Rovanperäle pähe läheb.

«Õnneks on Kalle päris rahulik. Ta ei taha ega vaja tähelepanu, vaid suhtub sellesse neutraalselt. Ta ei vaja tähelepanu, et oma enesehinnangut tõsta. Ma ei muretse selle pärast,» sõnas ta.

«MM-tiitel on tõstnud tema profiili. Kui Kalle sõitis San Marinos, siis inimesed olid väga elevil. Seda oli hämmastav näha,» lõpetas ta.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles