Flora pääses Kuressaarest ehmatusega, tabeli keskosas läks üllatavalt põnevaks

Postimees Sport
Copy
Tallinna FC Flora mängijad.
Tallinna FC Flora mängijad. Foto: Sander Ilvest

Kuigi Eesti jalgpallimeister on tänavu juba selgunud, leidub viimasteks voorudeks veel nii mõndagi põnevat.

Juba esikoha kindlustanud FC Flora luhtas eelmisel nädalal võimaluse läbida hooaeg kaotuseta. Küll aga säilis variant püüda 36-voorulise meistriliiga punktirekordit 97, mis kuulub 2009. aastast Levadiale. Täna võinuks seegi siht aga kustuda, sest Kuressaare pakkus kõvasti vastupanu.

Flora pääses võõral väljakul avapoolajal Vladislav Kreida ja Aleksandr Šapovalovi tabamustest juhtima. 69. minutil vähendas vahe minimaalseks Otto-Robert Lipp. Vahetult enne lõppu oli tabamusele lähedal võõrustajate puurlikk Ingmar Krister Paplavskis, ent külalised päästis halvimast joonelt palli minema löönud Vladislav Kreida.

Floral on kolm vooru enne hooaja lõppu koos 90 punkti, laual on veel üheksa silma. Ees ootavad veel kohtumised Paide Linnameeskonna, Tallinna Kalevi ja FCI Levadiaga.

Kalev alistas täna 2:0 Tallinna Legioni ja kindlustas sellega liigasse püsimajäämise. Aivar Anniste hoolealuste teine järjestikune võit on tabeli keskosas muutnud seisu tihedaks. Narva Transil – kel üks mäng varuks – on kuuendana koos 35, Pärnu Vaprusest 1:0 jagu saanud Tartu Tammekal 34 ja Kalevil 33 punkti.

Paide ja Nõmme Kalju jätkavad heitlust kolmandale kohale. Neist esimesed kohtuvad homme Levadiaga, teised Transiga.

Liigatabel:

Foto: Kuvatõmmis
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles