VIDEO ⟩ NBAs toimus massikaklus, mis kandus tribüünile (1)

Postimees Sport
Copy
Kaklus Miami Heati ja Toronto Raptorsi vahelises NBA kohutmises.
Kaklus Miami Heati ja Toronto Raptorsi vahelises NBA kohutmises. Foto: Ekraanipilt

Korvpalliliigas NBA toimus läinud ööl Miami Heati ja Toronto Raptorsi mängijate vahel lööming. Peasüüdlasteks olid Caleb Martin (Heat), kes tungis Christian Kolokole (Raptors) kallale ning tekkinud massikaklus valgus tribüüni esimestesse ridadesse. Mõlemad mängijad visati pärast rüselust mängust välja.

Heati ja Raptorsi laupäeva õhtul toimunud mängu rikkus kolmandal veerandil toimunud kaklus. Toronto oli selleks hetkeks jäänud 22 punktiga kaotusseisu, kui Martini ja Koloko võitlus lauapalli pärast läks edasi kakluseks.

Kui põrandale kukkunud Koloko üritas püsti tõusta, seisis tema kohal Martin, rusikad kokku surutud ja ründavas asendis. Siis tõukas Martin Koloko esireas olnud toolidele, mis olid õnneks tühjad.

Mõlemad mängijad saadeti duširuumi, kuid NBA võib kasutusele võtta täiendavad distsiplinaarmeetmed.

Koloko ütles pärast mängu ajakirjanikele, et ei saanud aru, mis Martini peas toimus. «Ma olin sama segaduses kui teie. Mul pole õrna aimugi... Ta vaatas mind agressiivselt, nii et ma lihtsalt seisin enda eest,» põhjendas Koloko.

Martin ei teinud kaklusest suurt juttu, öeldes, et mängud Raptorsiga ongi füüsilised. «Tüüpiliselt Torontoga mäng nii käibki. Arvan, et emotsioonid olid laes ja mäng oli tasavägine. Üldiselt pean selliste olukordade lahendamisel olema professionaalsem,» raputas mees aga ka endale tuhka pähe.

Miami Heat võitis kohtumise lõpuks napilt 112:109, nende jaoks oli tegemist esimese võiduga kahe kaotuse kõrvale. Sama seis on ka teisel Idakonverentsi klubil Raptorsil. Järgmises ringis kohtuvad samad klubid uuesti, seda 25. oktoobril.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles