Karjääri lõpetanud jalgpallilegend vajab normaalse elu jätkamiseks operatsiooni

Postimees Sport
Copy
Pisaraid valanud Franck Ribery jättis laupäeval Salernitana fännidega hüvasti.
Pisaraid valanud Franck Ribery jättis laupäeval Salernitana fännidega hüvasti. Foto: imago/Gribaudi/ImagePhoto/Scanpix

39-aastane Prantsusmaa jalgpallilegend Franck Ribery riputas paar päeva tagasi ketsid varna. Nüüd tuli avalikuks, et meest vaevanud põlvevigastus on nii tõsine, et vajab igatahes kirurgilist sekkumist.

«Lootsin leida lahenduse, kuid tõde on: ma vajan operatsiooni, et saaksin normaalselt elada,» ütles eelmise hooaja Itaalia kõrgliigaklubis Salerno Salernitanas mänginud Ribery La Gazzetta dello Sportile.

Põlv oli Riberyle põrguvalu tekitanud viimase kolm kuud, kuid kuni viimase hetkenid ei tahtnud ta loobuda mõttest, et saab veel väljakule naasta. «Arstid ütlesid, et see on väga tõsine. Ma ei suutnud uskuda, et nad sunnivad mind karjääri lõpetama,» ütles Ribery, kes tahtis ise otsustada, millal putsad varna riputab.

Viimase 15 aasta jooksul on Ribery olnud kahtlemata üks maailma absoluutsetest tippmängijatest. Kõige kuulsusrikkamaks jäi Müncheni Bayerni periood, kui võitis nendega aastatel 2007-2019 kaheksa Saksamaa meistritiitlit ja kuus karikat.

Sellele lisandus Meistrite liiga tiitel, mida Prantsusmaa koondist 81 korda esindanud Ribery sai 2013. aastal Müncheniga tähistada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles