VIDEO ⟩ Kotsar ja Raieste aitasid suruda parketile Madridi Reali!

Jarmo Jagomägi
, Reporter
Copy
Vitoria Baskonia mehed tähistamas magusat võitu.
Vitoria Baskonia mehed tähistamas magusat võitu. Foto: Baskonia/Twitter

Hispaania korvpalli meistrivõistlustel sai magusa võidu Maik-Kalev Kotsari ja Sander Raieste koduklubi Vitoria Baskonia, kodusaalis alistati 88:82 valitsev tšempion Madridi Real.

Põneva kohtumise jooksul oli kord peal üks, siis teine, aga vahe kummalegi poole eriti suureks ei kärisenud. Veel 51 sekundit enne lõppu viis Sergio Rodrigueze kolmene Reali ette 82:81, ent külaliste viimaseks korviks see jäigi.

Baskonia poolt vastas tabava kaugviskega Darius Thompson. Lõppseisu vormistasid Matt Costello vabavisked ja Rokas Giedraitise pealtpanek.

Baskonial oli korralik viskepäev. Lähedalt sopsati 62- (29/18) ja kolmeseid 38-protsendiliselt (34/13). Resultatiivseimaks tõusis eemalt 8st 5 tabanud, 24 punkti kogunud Daulton Hommes.

Põhiviisikusse kuulunud Kotsar viskas ligi 21 minutiga 6 silma ja hankis 2 lauapalli. Avaveerandaja lõpus ja teise alguses mänginud Raieste piirdus 5 minuti ja 40 sekundiga, protokolli kanti lauapall ja kaks viga.

Reali parim oli 17 punktiga Gabriel Deck. Guerschon Yabusele lisas 16 silma.

Hispaania liigas pole nüüd ainsatki puhaste paberitega võistkonda. Real sai nelja võidu kõrvale esimese kaotuse, Baskonia saldo on 3-2.

Standings provided by Sofascore
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles