Tänakul on veel üks variant, millest keegi rääkinud pole

Siim Kaasik
, reporter
Copy
Ott Tänak.
Ott Tänak. Foto: Eero Vabamägi

Ott Tänaku otsus lahkuda hooaja lõpus Hyundai rallitiimist käivitas tema tuleviku kohta spekulatsioonidelaine. DirtFishi ajakirjanik David Evans käis välja aga variandi, millele seni pole tähelepanu pööratud.

35-aastase Tänaku tuleviku puhul on eelkõige räägitud kolmest võimalusest – kas ta liitub Toyotaga, M-Spordiga või lõpetab sootuks karjääri.

Evansi sõnul võib Tänaku karjäär võtta hoopis üllatava pöörde. «Võib-olla on veel üks meeskond, mida me pole kaalunud – Red Grey. See on tema oma tiim, mida ta jagab koos Markko Märtiniga. Tänak on alati andnud mõista, et tahaks tulevikus oma meeskonnale rohkem käsi külge panna. Võib-olla on tulevik nüüd ja praegu,» pakkus Evans, kes paljastas kolm aastat tagasi Tänaku liitumise Hyundaiga.

Veel kirjutas Evans, et ühtegi kokkulepet Tänakul kellegagi sõlmitud pole ning ta on alates Jaapani ralli finišist vabaagent.

Mis puudutab eestlase võimalikku taasliitumist M-Spordiga, siis sellesse Evansil usku pole. Põhjuseks on tiimi kehvapoolne finantsseis. Toyotaga taasliitumise kohta sõnas ta, et maailmas on kummalisemaidki asju juhtunud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles