Itaalia portaal: Tänaku lahkumine toob Hyundaisse töörahu (5)

Postimees Sport
Copy
Ott Tänak
Ott Tänak Foto: Hyundai Motorsport

Pühapäeva õhtul ütles Ott Tänak välja selle, mida pikalt oli oodatud. Nimelt lähevad eestlase ja Hyundai rallitiimi teed lahku. See tähendab, et meeskonna siseselt kandub kogu surve tulemust teha taas Thierry Neuville’ile.

Neuville on sõitnud Hyundais 2014. aastast alates, kui tiim oma praeguse ralliprogrammiga MM-sarja tuli ning on tiimi kõige mõjuvõimsam sõitja. Kõva konkurentsi pakkus talle viimased kolm hooaega Ott Tänak, kuid nüüd saab tema periood tiimis läbi.

Itaalia portaal Rallyssimo kirjutab nüüd, et pärast Tänaku lahkumist paneb Hyundai kõik panused taas Neuville’i peale. Belglane on MM-sarjas viiel korral üldarvestuse teiseks jäänud ning nüüd ehitatakse tema ümber abimeeste koosseis, kuhu kuuluvad Dani Sordo, Andreas Mikkelsen ja kolmas mees, kes veel selgub, kirjutab Itaalia portaal.

Nende sõnul pole ka Tänaku ja Neuville’i suhted kõige soojemad ning see, et belglane oleks soovinud näha eestlase meeskonnas jätkamist, oli lihtsalt ilus fassaad, mida fännidele pakkuda.

Tänaku lahkumine toob väidetavalt tiimi töörahu, sest kõik on kursis sellega, milline on meeskonna hierarhia. Samas peab Neuville saama hakkama lisasurvega, mis tema rollis kaasneb.

Tänaku tuleviku kohta Itaalia portaal ennustusi ei tee, kuid ollakse kindlad, et Tänak koos kaardilugeja Martin Järveojaga ihub uue tiimi ridades kättemaksu.

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles