Armastatud ralližurnalist: Tänak tunneb, et teda koheldi Hyundais halvasti

Christopher Krutto
Copy
Ott Tänak Kataloonia rallil.
Ott Tänak Kataloonia rallil. Foto: Hyundai Motorsport

Ralliajakirjanik Colin Clark jagas Dirtfishi ridadel rallisõitjatele Kataloonia MM-etapi järel hindeid, kuid Ott Tänaku puhul keskenduti rohkem sellele, mis juhtus pärast rallit.

Nimelt andis eestlane pühapäeva õhtul teada, et lõpetab tänavuse hooaja järel Hyundai rallitiimiga koostöö. MM-etapil neljanda koha saanud eestlasele andis Clark kümnest punktist kuus.

«[Rallile] järgnenud sündmused võivad seletada, miks Ott liigselt sel võistlusel ei võidelnud. Miks võtta ebavajalikke riske autoga, mis on ebastabiilne ja tiimi eest, kust sa oled lahkumas?» alustas Clark oma kommentaari.

«Tänak tunneb, et teda on Hyundais halvasti koheldud ja nende tõendite alusel, mida ma näinud olen, on temaga raske vaielda. Ta tõi siin auto ilma kriimudeta koju ja olen kindel, et ta teeb Jaapanis sama.

Kui hea oleks see, kui Tänak läheks Jaapanisse ja näitaks kõigile, milleks ta suuteline on ja Hyundaile, millest nad ilma jäävad?

Tänak sõdalaserežiimil on kõige suutlikum ja hirmutavam sõitja – ma tahaks seda veel ühe korra Hyundai värvides näha,» lisas Clark.

Kõige heldemalt hindas ralliajakirjanik Sebastien Ogier’ esitust, kellele ta andis 10 punkti. Kõige kehvemaks hindas ta Gus Greensmithi sooritust (2)

Colin Clarki Kataloonia ralli hinded:

Toyota

Sebastien Ogier 10/10

Kalle Rovanperä 7/10

Elfyn Evans 5/10

Takamoto Katsuta 5/10

Hyundai

Thierry Neuville 8/10

Ott Tänak 6/10

Dani Sordo 7/10

M-Sport

Craig Breen 4/10

Gus Greensmith 2/10

Adrien Fourmaux 5/10

Pierre-Louis Loubet 5/10

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles