Üleplatsimees Kirves Pärnut eurosarjas teisest kaotusest ei päästnud

Karl-Joosep Küngas
Copy
Pärnu Sadama korvpallimeeskond.
Pärnu Sadama korvpallimeeskond. Foto: Urmas Luik

Pärnu Sadama korvpalliklubi jätkas esitusi Europe Cupi alagrupiturniiril. Võõrsil tuli Eesti meistril võtta vastu 64:82 kaotus austerlaste Feibourgilt.

Eurosarja võidukalt alustanud Pärnu on pidanud viimased kaks kohtumist pidama võõrsil. Kui möödunud nädalal võeti suur kaotus vastu hollandlaste Den Boschilt, siis täna ei tulnud Pärnule ka kohtumine Austrias.

Kohtumine algas Pärnule hästi ning avaveerand võideti 21:19. Avapoolaeg suudeti samuti korralikult lõpetada ning korra pääses Pärnu ka viie punktiga juhtima. Pikemale pausile mindi ikkagi Fribourgi 38:35 juhtimisel.

Teisel poolajal hakkas Pärnu väsima ning pallikaotuste arv üha suurenema. Hea kaitsemängu suutis Austria meeskond kohe kiirrünnakuteks vormistada ning nende eduseis hakkas paisuma. Viimasele veerandile mindi juba kodumeeskonna 61:49 eduseisus. Viimase veerandaja alguses vähendas Pärnu korraks vahe 10 peale, ent enamaks suutelised poldud. Lõpuks teenis pingevabas õhkkonnas Fribourg 82:64 võidu ning asus C-alagruppi juhtima.

Üleplatsimehena viskas Mihkel Kirves täna 20 punkti ja võttis seitse lauapalli. Troy Barnies toetas Kirvest 15 silma ja 10 lauapalliga. Fribourgi kasuks viskas kaheksa meest vähemalt kaheksa silma ning neist edukaim oli 15 punkti toonud Arnaud Cotture.

Standings provided by Sofascore
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles