Hyundai tiimipealik: meil võib ühes autos olla ka 14 sõitjat!

Christopher Krutto
Copy
Julien Moncet.
Julien Moncet. Foto: Hyundai Motorsport

Hyundai rallitiimi ajutine pealik Julien Moncet kinnitas, et meeskond otsib aktiivselt sõitjaid.

Pärast seda, kui Oliver Solberg oktoobri alguses hundipassi sai ja möödunud pühapäeval Ott Tänak kinnitas, et ei jätka tuleval aastal Hyundais, on tiimis jäänud vabaks kaks sõitjakohta ning meeskond tegeleb nende täitmisega.

Hyundai rallitiim seadis üheks tingimuseks, et uued sõitjad peavad olema kogenud piloodid, aga selliseid liiga palju ripakil ei ole. «Nimekiri ei pruugi väga pikk olla. Võite panuseid teha, aga otsime kogenud sõitjaid. Usaldusväärseid, kes suudavad hästi inseneride ja tiimiga koostööd teha,» sõnas Moncet Dirtfishile.

Portaali sõnul on Andreas Mikkelseni naasmine meeskonda sisuliselt kindel, kuid kuulujuttudes seostatakse Hyundaiga ka Kris Meeke’i, Teemu Sunineni, Hayden Paddonit ja isegi Craig Breeni.

Dani Sordo pole veel vähemalt avalikult kinnitanud oma tulevikku, kuid usutakse, et tema jätkab tiimis. Kui Moncet’lt küsiti, kas kaks sõitjat ühes autos on piir või võib ühe autoga sõita hooaja jooksul ka kolm meest, naljatas Moncet: «Meil võib isegi 14 sõitjat olla!»

Tõsisemalt rääkides seletas Moncet, et kolmandasse autosse tuleb sõitjad valida selle järgi, et saaksid võimalikult hästi kaetud igat tüüpi rallid.

Ainsana on järgmiseks hooajaks Hyundais koht kindel Thierry Neuville’il, kes on tiimis sõitnud juba 2014. aastast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles