Soome ralliajakirjanik lükkas ümber Tänaku kohta käiva spekulatsiooni

Christopher Krutto
Copy
Ott Tänak on karjääri jooksul sõitnud Toyotaga küll ja veel, kuid tänavuse masina rooli pole ta ülimalt suure tõenäosusega istunud.
Ott Tänak on karjääri jooksul sõitnud Toyotaga küll ja veel, kuid tänavuse masina rooli pole ta ülimalt suure tõenäosusega istunud. Foto: Sander Ilvest

Soome ralliportaali rallit.fi peatoimetaja Toni Heinonen lükkas Postimehele antud intervjuus sisuliselt ümber väite, et rallisõitja Ott Tänak oleks saanud hiljuti proovida Toyota Rally1 autot.

Esmaspäeval Delfis avaldatud kommentaaris «Mida teeb Hyundaist lahkunud Tänak? Lõpetab? Läheb Toyotasse? M-Sporti? Kuidas käituvad teised tiimid?» kirjutas Jaan Martinson, et juttude järgi on Tänak saanud Puuppolas testida Toyota tänavuse hooaja masinat.

Postimees võttis ühendust Toyota tiimi siseeluga hästi kursis oleva Heinoneniga, kes tunnistas, et ei ole «Tänaku salajasest testist» Puuppolas midagi kuulnud ega näinud.

«Minu jaoks on väga raske uskuda, et selline test võinuks juhtuda. Esiteks, Toyota pole teinud viimastel aastatel Puuppolas ühtegi testimist, isegi mitte salajast,» ütles Heinonen.

Rallit.fi peatoimetaja lisas, et ta elab Laukaas, mis on suhteliselt lähedal Toyota testiradadele ja ka teistele tuntud testiteedele Kesk-Soomes. «Meil on lisaks palju «kõrvasid metsas» ja seetõttu ma olen päris kindel, et Ott ei ole istunud Puuppolas või kuskil mujal GR Yarise roolis,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles