CORNER 1 ⟩ Kas USA GP pakkus Hollywoodile väärilise sõu?

Postimees Sport
Copy
USAs tõusis poodiumi kõrgeimale astmele kahekordne maailmameister Max Verstappen.
USAs tõusis poodiumi kõrgeimale astmele kahekordne maailmameister Max Verstappen. Foto: Hoch Zwei/ZUMAPRESS.com/Scanpix

Vormelisaade «Corner 1» võttis sel nädalal luubi alla USA GP, kus raja kõrval olevad kuulsused jäid õnneks siiski rajaltoimuvate emotsioonide varju.

Muidugi oli seekord kõige emotsionaalsem päev Red Bullil, kes kindlustas endale esimese konstruktorite tiitli pärast 2013. aastat ja seda päev pärast Red Bulli asutaja Dietrich Mateschitzi siitilmast lahkumist.

Saates arutatakse, kes üldse oli mõneti eraklik ja salajane Mateschitz ning filosofeeritakse, mis on Red Bulli viimaste aastate edu taga. Siinkohal ei saa paraku üle ega ümber ka kuludekärpimise skandaali mainimisest, kuigi 2022. aasta tiitleid see ei mõjuta.

Red Bulli lainelt liigutakse aga võidusõidule endale, sest kuidas saaks mööda vaadata Sebastian Vetteli ja Fernando Alonso monstrumheadest esitustest.

Saate teises pooles pühendatakse aega USA pilootidele, nii vanadele kui ka noortele. Noorte puhul tuleb sealjuures eelkõige juttu F1 lootusest Logan Saregeantist.

Saate vedajateks on vormelimaailma entusiastid Art-Peeter Roosve ja Janar Saharenko, kes on vormelisõpradele ehk tuntud kui Facebooki lehekülje «Corner 1 Eesti» haldajatena.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles