BLOGI ⟩ Meeletu lõpuspurdi teinud Kalev/Cramo sai itaalias ikkagi valusa kaotuse

Karl-Joosep Küngas
Copy
Kalev/Cramo mängumehed (valges) arutamas, kuidas Joonas Riismaa (hall #25) koduklubi alistada.
Kalev/Cramo mängumehed (valges) arutamas, kuidas Joonas Riismaa (hall #25) koduklubi alistada. Foto: FIBA Europe Cup

Eesti pronksiklubi BC Kalev/Cramo jätkas teekonda Europe Cupil, kui Itaalias mindi vastamisi Joonas Riismaa koduklubi Brindisega. Väga tasavägise heitluse järel pidi Kalev/Cramo 86:88 kaotuse vastu võtma.

Enne mängu:

BC Kalev/Cramo on eurosarja alagrupiturniiri alustanud suurepäraselt. Esimeses kahes kohtumises alistati hollandlaste Groningeni Donar kui ka Ukraina meeskond Kiievi Budivelnik. Nõnda on võimalik täna Itaalias läbida Eesti klubil Europe Cupi alagrupiturniiri esimene voor täiseduga.

Brindis samal ajal on teeninud ühe võidu ja ühe kaotuse. Avavoorus jäädi veidi üllatuslikult koduväljakul 70:74 alla Budivelnikule, ent seejärel pandi Groningen koguni 22 punktiga võõrsil paika. Itaalia klubi ridades pallib ka Eesti koondises debüteerinud Joonas Riismaa, kes visanud eurosarjas keskmiselt 4 punkti ja võtnud 1 lauapalli.

Kalev/Cramo läheb seejuures tänasele kohtumisele vastu huvitavas olukorras, kuna meeskond on Itaalias viibinud juba enam kui nädal aega, kuna kohtumine Kiievi Budivelnikuga toimus just Lõuna-Euroopa riigis. Eesti klubi pidanuks tegelikult nädalavahtusel Eesti-Läti ühisliigas KK Keilaga kohtuma, ent Itaalias valitsev streik ei lubanud neil lennukile astuda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles