Egon Kaur panustab järgmisel aastal MM-sarjale, eesmärgiks kõrge koht hooaja kokkuvõttes

Karl Mihkel Eller
Copy
Egon Kaur on karjääri jooksul osalenud 20 MM-etapil, neist pea pooled on tulnud viimasel kahel hooajal Volkswagen Polo R5-autoga.
Egon Kaur on karjääri jooksul osalenud 20 MM-etapil, neist pea pooled on tulnud viimasel kahel hooajal Volkswagen Polo R5-autoga. Foto: Jaanus Ree/Red Bull Content Pool

Rallisõitja Egon Kaur ei jäta jonni ning jätkab MM-sarjas sõitmist ka järgmisel hooajal. 35-aastane pärnakas on kõigile oma kiirust tõestanud, kuid tahab nüüd konkureerida kõrgele kohale hooaja kokkuvõttes.

Tunamullu suuresti tänu Soome ärimehe Markku Rautio toetusele taas MM-sarja naasnud Kaur on karjääri jooksul WRC2-klassis arvestuses poodiumile tõusnud kolm korda. Tänavu Soome meistrivõistlustel kolmanda koha saanud Kaur tahab 2023. aastal endast märgi maha jätta ka maailmas.

Esialgne plaan on kaasa teha viis MM-etappi, mis annaks võimaluse pretendeerida kõrgesse mängu üldarvestuses. «Mõtlesime, et Soome sarjas sõitmise asemel võiksime investeerida raha MM-etappidesse. Eesmärk on kaasa rääkida WRC2 punktiarvestuses,» ütles Kaur Postimehele. Ühtlasi jätkub koostöö suursponsor Rautioga, kes toetas sel aastal Teemu Sunineni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles