Lewis Hamilton langetas tuleviku osas otsuse

Copy
Lewis Hamilton.
Lewis Hamilton. Foto: HENRY ROMERO/REUTERS/Scanpix

Seitsmekordne F1 maailmameister Lewis Hamilton kinnitas meediaesindajatele, et sõlmib Mercedese meeskonnaga uue lepingu, kuid selle pikkus on veel lahtine.

«Me istume maha ja arutame seda asja järgmise paari kuu jooksul,» vahendas Hamiltoni motorsport.com.

«Minu eesmärk on jätkata Mercedesega. Olen olnud Mercedesega alates 13. eluaastast. Ja see on tõesti minu perekond: Mercedes-Benz on minu perekond. Nad on minuga koos läbi ja lõhki, halvas ja heas. Ma tõesti usun sellesse brändi,» ei olnud jaanuaris 38-aastaseks saav Hamilton kiitusega kitsi.

Hamilton on püüdnud unustada eelmisel aastal Abu Dhabis Max Verstappenile kaotatud tiitlivõitlust, kuid äng Red Bulli vastu on tal jätkuv. Uuesti kerkis see esile Red Bulli kululimiidi rikkumisega kaasnenud skandaaliga.

«Ma olen selle (sõjakirve – toim.) maha matnud, kuid siis tuleb see jälle esile ning on nagu järjekordne löök selga. See tõi kõik vana uuesti meelde. Tuleb lihtsalt minna jälle alla surumise faasi ja liikuda edasi,» ütles Hamilton, kes ei varjanud, et on konkurendi leebest karistusest häiritud.

Kuigi Hamiltonil on ka väljaspool ringrada palju edukaid ärisid, siis ihkab ta kuninglikus vormelisarjas sõita veel mõned hooajad, spekuleeritud on viieaastasest lepingust Mercedesega.

«Mul on palju edukaid, tõeliselt positiivseid asju, millel on palju võimalusi väljaspool võidusõitu edu saavutada. Aga ma tahan spordiga jätkata. Ma armastan seda, mida ma teen. Olen seda teinud 30 aastat ja ma ei tunne, et peaksin lõpetama. Ma tahan seda paremini teha ja ma plaanin siin kauem olla,» ütles ta lõpetuseks.

Tagasi üles