Tüli järel Unitedi koosseisu naasnud Ronaldo sai kohe jala valgeks, eestlastelt mitmekülgne õhtu

Christopher Krutto
Copy
Cristiano Ronaldo.
Cristiano Ronaldo. Foto: Craig Brough/Reuters/Scanpix

Manchester Unitedi tähtmängija Cristiano Ronaldo liitus sel nädalal taas tiimiga ning sai eile õhtul Euroopa liigas väljakule ning aitas leivaisa Tiraspoli Šeriffi vastu 3:0 võiduni.

United läks kohtumist juhtima 44. minutil, kui täpne oli portugallasest paremkaitsja Diogo Dalot. Teisel poolajal suutis kodumeeskond edu suurendada, kui 65. minutil oli täpne Marcus Rashford.

Kuigi Ronaldo oli kohtumise jooksul aktiivne ja tal oli mitu korraliku võimalust, siis tabamuse sai ta kirja alles 81. minutil.

Võidu järel hoiab United E-alagrupis 12 silmaga teist kohta. Gruppi juhib 15 silmaga Real Sociedad, kolmas on kolme silmaga Šeriff ja neljas ehk viimane nulli punktiga Nicosia Omonia.

Eile mängisid eurosarjades ka mitmete eestlaste koduklubid. Karl Jakob Heina koduklubi Londoni Arsenal kaotas 0:2 Eindhoveni PSV-le. Eestlasest väravavaht pingilt platsile ei pääsenud. Arsenal jätkab 12 silmaga esikohal, PSV on 10 punktiga teine.

Möödunud hooajal Zürichiga Šveitsi meistriks kroonitud Karol Mets sai Euroopa liigas platsile 84. minutil, kui Norra meistri Bodö/Glimti vastu oli seis 1:1. Tänu hilisele väravale võeti 2:1 võit ja sellega teeniti tänavu Euroopa liigas esimesed punktid. See võit säilitab Zürichil lootuse kolmandaks kohaks, kust suundutaks edasi Konverentsiliiga väljalangemismängudele. Kolmandal kohal olev Bodö/Glimt jääb neist nüüd kahe punkti kaugusele.

Konverentsiliigas sai täismängu kirja Joonas Tamm, kes aitas FCSB 2:2 viigini kuulsa Anderlechti vastu. Ilmselt saab siiski FCSB eurohooaeg pärast järgmise vooru kohtumist West Hami vastu läbi, sest kahe punktiga ollakse alagrupis viimased.

Täismängu konverentsiliigas sai kirja ka Nikita Baranov, kelle koduklubi Jerevani Pjunik pidi tunnistama Bratislava Slovani 2:1 paremust. Edasipääsulootused on Baranovi leivaisal siiski olemas, sest viie vooru järel ollakse kuue punktiga kolmandal kohal. Esimest kohta hoidval Baselil ja teisel kohal oleval Slovanil on mõlemal kaheksa punkti. Alagrupi viimane on leedukate Žalgiris viie silmaga.

Konverentsiliigas pidi platsile pääsema ka Vlasi Sinjavski, kuid tema leivaisa Slovacko kohtumine Kõlniga jäeti tugeva udu tõttu ära. See peetakse täna Eesti aja järgi kell 14.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles