Massipussitamises tõsiselt viga saanud Arsenali mängija: mul vedas, sest nägin, kuidas inimene suri (1)

Christopher Krutto
Copy
Pablo Mari koos oma elukaaslasega.
Pablo Mari koos oma elukaaslasega. Foto: Instagram @pablomv5

Itaalia kõrgliigaklubi Monzat esindav Pablo Mari rääkis esimest korda rünnakust, mis võinuks halvemal juhul nõuda ta elu.

Londoni Arsenalist Itaalias laenul olev Mari viibis koos naise ja väikese lapsega Milano lähedal Assagos asuvas ostukeskuses, kui 46-aastane itaallane seal inimesi pussitama hakkas.

Rünnakus hukkus üks inimene ja lisaks Marile sai neli veel viga ning sportlane vajas ise kiiresti operatsiooni. Reedel rahustas tippsportlane oma fänne. «Pärast eilset keerulist hetke tahame nii mina kui ka mu pere edasi öelda, et asjaoludest hoolimata tunneme ennast hästi ja tahame kõiki toetavate sõnumite eest tänada,» kirjutas hispaanlane ühismeediasse.

Monza spordidirektor Adriano Galliani külastas mängijat haiglas ja rääkis pärast seda väljaandega Gazzetta dello Sport. «Pablo ütles, et tal vedas. Ta ütles täpselt selle sõna. Ta ütles: «Täna mul vedas, sest nägin, kuidas keegi teine suri.» Ta lisas veel, et lükkas lapsevankrit, kui tundis järsku seljas piinavat valu,» avaldas Galliani.

Monza jalgpalliklubi kinnitas, et Mari operatsioon oli edukas. Palliplatsile naaseb ta eeldatavasti umbes kahe kuu pärast.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles