Hyundai tiimipealik: Tänak ei selgitanud kordagi, miks ta ära läheb (6)

Christopher Krutto
Copy
Julien Moncet (vasakul) ja Ott Tänak.
Julien Moncet (vasakul) ja Ott Tänak. Foto: Hyundai Motorsport

Hyundai ajutine tiimipealik Julien Moncet avas kodumaa meediale antud intervjuus Ott Tänaku meeskonnast lahkumise tagamaid.

Möödunud pühapäeval andis eestlane teada, et lõpetab tänavuse hooaja järel Hyundaiga koostöö. Kuigi Moncet teadis Tänaku otsusest enne Kataloonia rallit, siis natuke see meeskonda siiski üllatas.

«Kuigi oli palju kuulujutte ja ebakindlust, siis kui ta meile seda ütles, siis üllatusime natuke ja olime pettunud. Nii ta oma otsuse tegi. Austame seda,» sõnas Moncet AutoHebdole antud intervjuus.

Moncet’lt küsiti, kas Tänaku otsus oli pikalt tulekul. «Jah, ta on kindlasti mõnda aega sellest mõelnud. Kui meedias oli nii palju kuulujutte, siis see oli sellepärast, et antud küsimus oli lahtine, aga me tõsimeeli lootsime, et ta jätkab meiega,» vastas Moncet.

«Ta ei seletanud meile midagi. Ott ei andnud ühtegi täpset põhjust [miks ta meeskonnast lahkub]. Ta lihtsalt ütles seda, mida pressiteates, et tema elus on aeg, kus tuleb teha teisi valikuid,» avaldas prantslane, kelle sõnul ei olnud Tänaku jätkamise üle diskussioone, sest eestlase otsus oli selgemast selgem.

Moncet tunnistas, et Tänaku asendamine on väga keeruline, kuid tiim proovib panna kokku võimalikult hea sõitjate koosseisu. Tänaku asemele soovitakse tuua täiskohaga sõitja, kuid kolmanda auto osas ajutine tiimipealik kaarte ei avanud.

Kommentaarid (6)
Copy
Tagasi üles