Hyundai tiimipealik ütles, keda tahab järgmisel aastal meeskonnas näha

Christopher Krutto
Copy
Julien Moncet.
Julien Moncet. Foto: Hyundai Motorsport

Pärast seda, kui rallisõitja Ott Tänak andis teada, et ei jätka järgmisel hooajal Hyundais, on spekuleeritud palju, kelle Lõuna-Korea autotootja tiimi toob. Üheks valikuks on soomlane Teemu Suninen.

Suninen lõi Hyundaiga tegelikult käed juba eelmisel aastal, kuid põhiliselt on ta keskendunud tiimi WRC2-programmile. Möödunud aasta Monza rallil asendas ta Ott Tänakut, kes perekondlikel põhjustel pidi kõrvale jääma.

Hyundai ajutine tiimipealik Julien Moncet kinnitas, et ta on ka praegu üks sõitjatest, kes võiks tuleval aastal Hyundai põhitiimi esindada. «Me otsime usaldusväärset ja kogenud sõitjat. Teemu on muidugi nimekirjas, aga ma ei saa veel öelda, kas valime tema,» ütles Moncet Rallit.fi-le antud intervjuus.

Suninen on karjääri jooksul osalenud 76 MM-rallil ja tema parimaks tulemuseks on Sardiinia ralli teine koht.

Kuulujuttude järgi peaks Ott Tänaku otseseks asendajaks saama norrakas Andreas Mikkelsen, kuid Suninen võiks saada koha kolmandas autos, mida ta jagaks koos Dani Sordoga.

«Tahame kindlasti, et ta jätkaks meiega, see on kindel. Ta on teinud head tööd, nii et miks mitte temaga jätkata,» lisas ajutine tiimipealik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles