Pidevalt punkte kaotav Liverpool tunnistas kriisi

Karl-Joosep Küngas
Copy
Jürgen Klopil on käsil Liverpooli karjääri suurim kriis, kus lahendusi tuleb hakata otsima väga lihtsatest elementidest.
Jürgen Klopil on käsil Liverpooli karjääri suurim kriis, kus lahendusi tuleb hakata otsima väga lihtsatest elementidest. Foto: OLI SCARFF/AFP/Scanpix

Inglismaa jalgpallihiid Liverpool sipleb ootamatult raskustes ega saa oma mänguvankrit koduliigas kuidagi veerema. Nende peatreener Jürgen Klopp on oma karjääri jooksul samalaadse mõõna juba korra läbi elanud ning toona lõppes kõik lepingu lõpetamisega.

Liverpool alustas hooaega suurepäraselt, kui mulluse karikavõitjana suudeti augustis superkarikas alistada valitsev meister Manchester City. Pärast seda hakkas kõik aga allamäge liikuma. Tänaseks on Inglismaa kõrgliigas peetud 12 kohtumist ning Liverpool paikneb alles üheksandal kohal. Seejuures on kahel nädalal järjest lahkutud väljakult kaotajana, kusjuures alla on jäädud sellistele meeskondadele nagu Nottingham ja Leeds United. Need tiimid paiknevad liigatabeli kuue viimase seas ning Nottinghami puhul on tegemist koguni punase laternaga.

Probleemid (ava)väravate löömisega

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles