Messi ja Ronaldo on lähedal lepingule Beckhami klubiga

Postimees Sport
Copy
Cristiano Ronaldo (vaskul) ja Lionel Messi olid jalgpallimurul viimati vastamisi 2020. aasta detsembris. Siis kandis Ronaldo veel Juventuse särki ning Messi mängis Barcelonas.
Cristiano Ronaldo (vaskul) ja Lionel Messi olid jalgpallimurul viimati vastamisi 2020. aasta detsembris. Siis kandis Ronaldo veel Juventuse särki ning Messi mängis Barcelonas. Foto: imago images/Gribaudi/ImagePhoto/Scanpix

Argentina jalgpallivirtuoos Lionel Messi ja Portugali superstaar Cristiano Ronaldo võivad peagi lüüa käed David Beckhamile kuuluva MLSi jalgpalliklubiga Miami Inter, kirjutab rahvusvaheline meedia.

Messi on kuni suveni lepinguliselt seotud Pariisi Saint-Germainiga. Pärast seda saab 35-aastasest mängijast vabaagent. The Athleticu andmetel on Messi allkirjale kõige lähemal Beckhami klubi Inter.

Inter on lähenenud ka Manchester Unitedile ning andnud mõista, et võivad Ronaldo enda palgalehele võtta, kuid nad pole nõus maksma üleminekutasu, kirjutas Mirror. USA klubi on väidetavalt valmis Ronaldole maksma aastas röögatu summa – 35 miljonit eurot.

Arutelud Messi ja Miami esindajate vahel on väidetavalt kestnud juba mitu aastat ning klubil on olnud mitmeid kohtumisi mängija isa Jorgega. Väidetavalt on Messil Miamissse juba soetatud atraktiivse asukohaga kinnisvara.

Tundub, et Miami Inter tahab Euroopast Ameerikasse meelitada kaks suurt kala, kuid see ei saa kindlasti olema lihtne ülesanne. Messi pikaajaline koduklubi Barcelona on samuti näidanud üles huvi oma talisman tagasi saada. Ka Ronaldot on seostatud naasmisega kasvatajaklubi Lissaboni Sportingu ridadesse.

Miami Inter asutati 2018. aastal ning seda juhivad lisaks David Beckhamile vennad Jorge ja Jose Mas. Just viimased peavadki läbirääkimisi Messiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles