JÄRELVAADATAV ⟩ Pärnu sai taas kaotuse ning jätkab tabelis punase laternana

Postimees Sport
Copy

Võrkpalli Balti liigas kaotas Pärnu VK 1:3 (23:25, 26:24, 16:25, 15:25) lätlaste Jēkabpils Lūšile. Postimees näitas mängu otseülekandes.

Kaur Erik Kais tõi Pärnule 16 punkti (+4), Tony Tammiksaar panustas 13 (+2) ja Kristo-Joosep Peterson 10 silma (+1). Jekabpilsile tõid Armands Abolins, Zigurds Adamovics ja Andrii Chmirov kõik 15 punkti, kirjutas volley.ee.

Pärnu vastuvõtt oli 50%, rünnak 35%, blokist saadi 10 ja servilt 6 punkti (+17 viga). Jekabpilsi vastuvõtt oli 54 ja rünnak 42%, blokipunkte teeniti 15 ning servijoone tagant saadi punkte 6 (9 viga).

Tabeliseis muutus alates kolmandast kohast, sest Võru asemele kerkis sinna Jekabpils, kel on 12 punkti nagu Võrulgi. Esimene on jätkuvalt Bigbank, kel on 20 punkti, ja teine Selver/TalTech 18 silmaga.

Enne mängu:

Uuenduskuuri läbinud suvepealinlaste hooaeg pole eriti hästi alanud. Jēkabpilsi, kes on tabelis kaks kohta kõrgemal, üle kuluks võit marjaks ära.

Peatreener Toomas Jasmin püüab jätkuvalt meeskonda käima saada, et punase laterna rollist pääseda. «Jekabpilsi suutsime võõrsil üllatada, tahaks seda korrata. Aga jätkuvalt on raske ennustada, kuidas asjad mängus võiksid jooksma saada, sest meid kimbutab ikka suur ebastabiilsus,» sõnas juhendaja.

«Eks ma pean treenerina ka palju psühholoogi rollis olema, peab rohkem selgitama ja mängijatega rääkima. Aga seegi on osa treeneri tööst, tuleb kannatlik olla ja küll asjad ka paremaks hakkavad minema.»

Võrkpalli Balti liiga tabeliseis.
Võrkpalli Balti liiga tabeliseis. Foto: Kuvatõmmis
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles