Tuntud rallimänedžer: Tänak jätab järgmise hooaja vahele (6)

Christopher Krutto
Copy
Ott Tänak.
Ott Tänak. Foto: Hyundai Motorsport

Ülemöödunud pühapäeval teatas rallisõitja Ott Tänak, et ei jätka tuleval hooajal Hyundai rallitiimis. Eestlase tuleviku üle on spekuleerinud paljud rallispordiga kursis olevad inimesed ning nüüd võttis sõna ka tuntud mänedžer Timo Jouhki.

Jouhki tunnistas Iltalehtile antud intervjuus, et Tänaku lahkumine Hyundaist tuli talle üllatusena. «Muidugi olin kuulnud igasuguseid kuulujutte, aga ma ei arvanud, et lahkumine väga realistlik valik on,» ütles Jouhki.

Praegu pole Tänak vähemalt teadaolevalt ühegi tiimiga käsi löönud ja seetõttu uuriti ka kogenud mänedžerilt, kuhu eestlane läheb.

«Kindlasti mitte Toyotasse,» oli Jouhki enesekindel. Toyota tiimipealik Jari-Matti Latvala on samuti öelnud, et sooviks näha praegust sõitjate koosseisu ka tuleval aastal. Pole ka ime, sest sel hooajal võideti nii sõitjate kui ka tootjate MM-tiitlid.

See tähendab, et valikusse jääks vaid M-Sport, kuid Jouhki arvates ei ole seegi variant eestlase jaoks väga atraktiivne. «Kõik näevad, et tiimi tase on võrreldes teistega juba drastiliselt alla käinud. Seal ei ole ligilähedaseltki nii palju raha arenduseks, kui on Toyotas ja Hyundais. Miks peaks Tänak M-Sporti minema, kui ta ei saavuta seal midagi?» küsis soomlane.

«Minu arvates on Tänaku ainsaks valikuks koju jäämine,» tunnistas Jouhki. On räägitud, et Tänak võib perekondlikel põhjustel järgmisel hooajal MM-sarjas mitte kaasa teha ja mänedžeri sõnul oleks koduste põhjuste tõttu kõrvalejäämine hea põhjus.

Kommentaarid (6)
Copy
Tagasi üles