40-aastane Kangur säras võidumängus 16 lauapalliga

Karl-Joosep Küngas
Copy
Kristjan Kangur.
Kristjan Kangur. Foto: Tairo Lutter

Eesti-Läti korvpalliliigas võõrustas TalTech kodusaalis Tallinna Kalev/Audentese meeskonda ning võttis vastu 78:83 kaotuse. Lauavõitluses näitas hooaja üht vägevamat partiid Kristjan Kangur, kelle arvele jäi 16 lauapalli.

Täna läksid vastamisi meeskonnad, kellel mõlemal oli turniiritabelis kirjas üks võit ja viis kaotust. Hooaja teist võitu Eesti-Läti ühisliigas soovis rohkem Kalev/Audentese meeskond, kes juhtis parimal juhul mängu lausa 25 punktiga.

Viimasel veerandajal läks veel isegi ärevaks. Kalevlaste 22punktilisest poolajaedust oli viimaseks kolmeks minutiks alles neli silma. TalTech omas veel võimalust silma kaugusele jõuda, ent Kristaps Gluditise kaugvise ei tabanud. Viimastel minutitel näitasid kalevlased, eesotsas Kanguri ja Sten Sokuga vabavisetel kindlat kätt ning noppisid 83:78 võidu.

Võitjate edukaimana viskas Rain Veideman hooaja parimad 26 punkti ja jagas viis korvisöötu. Indrek Kajupank ja Sokk toetasid teda 16 silmaga. Samuti tegi võimsa mängu Kangur, kellele arvele jäi üheksa silma ja koguni 16 lauapalli. See tähistab 40-aastase Kanguri hooaja tippmarki. Eesti-Läti ühisliigas on temast enamat suutnud ainult Prometei Ondrej Balvin ja Tarva Antun Maricevic, kes on suutnud noppida 20 lauapalli.

TalTechi edukaimana viskas Oliver Metsalu 25 punkti ning ta noppis veel ka 10 lauapalli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles