Soomlane: Hyundai on Tänaku koha täitnud

Christopher Krutto
Copy
Ott Tänak tuleval aastal enam Hyundai eest ei sõida ning nüüd on meeskond talle juba ka asenduse leidnud.
Ott Tänak tuleval aastal enam Hyundai eest ei sõida ning nüüd on meeskond talle juba ka asenduse leidnud. Foto: Hyundai Motorsport

Rallimaailmas väga tuntud mänedžer Timo Jouhki kinnitas, et Hyundai on leidnud Ott Tänakule asendaja.

Tänak andis ülemöödunud pühapäeval teada, et lõpetab Hyundai rallitiimiga hooaja järel koostöö. See tähendas omakorda, et juba oktoobri alguses Oliver Solbergi teenetest loobunud tiim peab täitma vähemalt poolteist kohta.

Nüüd kinnitas Jouhki Iltalehtile antud intervjuus, et Tänaku koht on tiimis juba täidetud, kuid ametlikku teadaannet veel pole tulnud.

Kindel on see, et täishooaja teeb Lõuna-Korea autotootja eest Thierry Neuville. Dani Sordo peaks kuulujuttude järgi saama kaheksa rallit.

«Üks uus leping on juba sõlmitud,» avaldas Jouhki ning lisas, et Teemu Suninenile pakutakse ilmselt Sordo kõrval poolikut kohta.

«Tiim on kõige rohkem huvitatud Teemut Rally2-auto arendusel kasutama. Ta ilmselt sõidab järgmisel aastal. Ideaalne olukord oleks, kui ta saaks selle kõrvalt sõita mõned rallid Rally1-autoga,» ütles soomlane.

Jouhki sõnul on oodata Hyundai rallitiimi sõitjate kohta uudiseid kas vahetult enne või pärast Jaapani rallit, mis sõidetakse järgmisel nädalavahetusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles