Põrinasõbrad saavad Tänaku aidata tänavuse aasta parimaks rallisõitjaks

Postimees Sport
Copy
Ott Tänak
Ott Tänak Foto: Hyundai Motorsport

Briti väljaanne Autosport on 1982. aastast alates valinud parimaid ning seda nii sõitjate kui ka võistkondade seas. Mingiks erandiks pole mõistagi ka tänavune põrina-aasta, kus nominentide seast võib leida ka autoralli MM-sarjas teist kohta hoidva Ott Tänaku.

Tänak kandideerib mõistagi parima rallisõitja kategoorias, kus tema oponentideks on tänavune maailmameister Kalle Rovanperä, tiimikaaslane Thierry Neuville ning vanameister Sebastien Loeb.

Saarlase tutvustustekst Autospordi kodulehel kulgeb järgnevalt: «Rovanperä lähim konkurent ja seda tänu võitudele Sardiinias, Soomes ja Belgias. Ent minimaalne punktisaak hooaja kahelt esimeselt võidukihutamiselt tähendasid, et Tänaku tiitlijaht polnud tänavu kordagi tõeline. Tema rahulolematus Hyundaiga on ilmne, kuid sellest hoolimata on Tänak kõiki teisi MM-sarjas edestamas ning tegemas karjääri paremuselt teist hooaega, seda siis 2019. aasta MM-tiitli järel.» 

Tänakule hääle andmiseks on tarvis siirduda Autosport.com'i hääletuskeskkonda, mille leiab SIIT.

Lisaks parimale rallisõitjale saab Autospordi lehel oma sõna sekka öelda veel parima rahvusvahelise ringrajasõitja, parima briti ringrajasõitja, aasta uustulnuka, aasta ringrajatiimi, aasta ralliauto, briti rallisõitja ja aasta e-sportlase valimisel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles