Lakersi päästeingliks kerkinud viskeäss korrastas alles hiljuti surnuaedu ja tegutses toidukullerina

Christopher Krutto
Copy
Matt Ryan otsustaval viskel, mis aitas Los Angeles Lakersi New Orleans Pelicansi vastu lisaajale, kus võeti lõpuks ka võit.
Matt Ryan otsustaval viskel, mis aitas Los Angeles Lakersi New Orleans Pelicansi vastu lisaajale, kus võeti lõpuks ka võit. Foto: Mark J. Terrill/AP/Scanpix

Matt Ryan võiks New Yorgi piirkonnas olla tänu oma kraadile majanduses tavaline pintsaklipslane, kuid 25-aastane korvpallur keeldus oma unistusest loobumast ning nüüd on tal õnnestunud lõpuks jõuda NBAsse.

Eesti aja järgi ööl vastu kolmapäeva tõusis Ryan hooaega kohutavalt alustanud Los Angeles Lakersi kangelaseks, tabades New Orleans Pelicansi vastu viimasel hetkel raske nurgakolmese. Lõpuks võitiski Lakers lisaajale läinud kohtumise 120:117. Ryani arvele jäi kogu kohtumise peale 11 silma.

198 cm pikk ääremängija oli endalegi harjumatult pärast kohtumist ajakirjanike huviobjektiks. «Kus on Bron? Ma tunnen ennast nagu Bron,» vihjas ta ajakirjanike ees, et tunneb ennast kui palju kuulsama tiimikaaslase LeBron Jamesina.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles