Latvala vihjas saladusele, mida rallifännid juba aimasid (6)

Siim Kaasik
, reporter
Copy
Jari-Matti Latvala.
Jari-Matti Latvala. Foto: Sander Ilvest

Toyota rallimeeskonna pealik Jari-Matti Latvala teatas, et meeskonna koosseisus tuleb muudatusi.

Pärast seda, kui Ott Tänak teatas Hyundaist lahkumisest, muutus Latvala elu keeruliseks. Nimelt soovis teist hooaega Toyota rallitiimi juhtiv soomlane jätkata järgmisel hooajal sama koosseisuga. Kuid see näib olevat võimatu.

Nimelt kirjutas DirtFish, et Hyundai on Tänaku asemel palkamas Esapekka Lappit, kes jagas tänavu Toyotas autot Sebastien Ogier’ga. Kui DirtFish niimoodi juba kirjutab, siis üldiselt nii ka läheb.

Lisaks on küsimärk Tänaku kohal. Latvala on küll vihjanud, et ta ei tahaks eestlast enda tiimi, kuid samas on ka tunnistanud, et see pole tema otsustada. Nii tähtsaid otsuseid tehakse temast kõrgemal.

Seni on Latvala oma kommentaarides jäänud napisõnaliseks. Kuigi palju ei saanud ta öelda ka intervjuus Rallit.fi-le, kuid üht-teist ta siiski kinnitas.

«Kuu tagasi tundus kõik üsna selge, kuid nüüd on muudatused võimalikud. Ametlikult pole veel midagi otsustatud,» sõnas soomlane, kes ei tohi sõitjate koosseisu kohta avalikult midagi öelda.

«Ütleme nii, et natukene sügeleb, et siin tuleb veel muudatusi. Asi ei tundu nii selge nagu kuu aega tagasi,» lisas Latvala.

Kommentaarid (6)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles