VIDEO MotoGP mootorratas süttis põlema, kuid sõitja elas karmi kukkumise üle

Postimees Sport
Copy
Põlema süttinud mootorratas MotoGP sarjas. Foto on illustratiivne.
Põlema süttinud mootorratas MotoGP sarjas. Foto on illustratiivne. Foto: JOE KLAMAR/AFP/Scanpix

Valencias toimuval MotoGP hooaja viimasel etapil toimus kolmandal vabatreeningul õnnetus, kus Marco Bezzecchi kukkus, tema tsikkel süttis põlema, kuid õnneks jäi sõitja terveks.

Bezzecchi lähenes soojendusringil seitsmendale kurvile, kui ta pidurdusmaal kukkus. Tema mootorrattas libises kruusal sadakond meetrit ning lahvatas siis leekidesse. Sõitja oli selleks ajaks õnneks tsiklist eemale veerenud.

Bezzecchi tõusis pärast esimest ehmatust püsti, vaatas kuidas tema Ducati tuleroaks muutuks ning kiirustas siis tagasi boksi, et istuda varutsiklile.

Tõenäoliselt pingutas 23-aastane itaallane soojendusel üle ja kiires vasakkurvis polnud mootorratta esirehv veel piisaval temperatuuril.

Sessioon peatati punaste lippudega, kuid jätkus mõne minuti pärast. Bezzecchi suutis samal treeningul veel korra kukkuda, kuid see polnud niivõrd pilkupüüdev ja mootorrattas tuld ei võtnud.

Bezzecchi liitus MotoGP klassiga alles sel hooajal ning on enne viimast etappi kindlustanud esikoha uustulnukate arvestuses. Punktitabelis on ta 14. kohal, juhib teine itaallane Francesco Bagnaia (Ducati), kel on võimalus tänavu võita esimene MM-tiitel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles