Olümpiavõitja oli kehamuutusest üllatunud: uskumatu, mul on rinnad!

Postimees Sport
Copy
Federica Pellegrini.
Federica Pellegrini. Foto: Andrea Masini/imago images/Insidefoto/Scanpix

Aasta eest karjääri lõpetanud Itaalia ujumistäht Federica Pellegrini avaldas kehamuutuse üle imestust. Teda jahmatas, et ootamatult oli tema büst volüümikamaks muutunud.

Pellegrini ütles Itaalia moeajakirjale Grazia, et ootas pärast tippspordist taandumist kehas muutusi, kuid mõni asi tuli talle üllatusena.

«Ma kartsin ainevahetust, kuidas mu keha sellega kohaneb. Mingil hetkel läksid rinnad ümaramaks ja see jahmatas mind. Ütlesin endale, et uskumatu, mul on rinnad!» pajatas 34-aastane itaallanna.

Pellegrini sõnul on tema kehakaal jäänud samaks, kuigi füüsiline aktiivsus on oluliselt vähenenud. Kunagi tippvormis olnud lihased on ajaga muutunud pehmemaks.

«Üks asi on treenida iga päev, käia kolm korda jõusaalis ja kümme korda nädalas vees. Teine asi on teha seda kaks või kolm korda nädalas või millal iganes tuju on. Kui lõpetasin kätega vees kühveldamise, märkasin muutusi kolme kuu möödudes. Ja see üllatas mind,» lisas Pellegrini.

Pellegrini jõudis ujumismaailma tippu 16-aastaselt, kui tuli 2004. aastal Ateena olümpiamängudel 200 meetri vabaujumises hõbedale. Temast sai siis Itaalia noorim individuaalne olümpiamedalist. Neli aastat hiljem Pekingis tuli ta samal distantsil olümpiavõitjaks. Oma paraadalal on Pellegrini võitnud rekordilised kaheksa järjestikust MM-medalit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles