FOTOD ⟩ F1st hundipassi saanud venelane alustas karjääri lavalaudadel

Postimees Sport
Copy
Nikita Mazepin.
Nikita Mazepin. Foto: IMAGO/Marco Canoniero/Scanpix

Käimasoleva hooaja eel vormel 1 sarjast välja heidetud Nikita Mazepin on endale leidnud uue meelelahutuse. 23-aastane Moskvas sündinud venelane on alustanud uut karjääri lavalaudadel ning proovib kätt DJna.

«Sel aastal pidin vormel 1-ga mõneks ajaks hüvasti jätma. Kuid selleks, et leida midagi uut, on oluline leppida tagasilöökide ja hädadega. Kui üks eneseväljendustee on suletud, siis tuleb otsida teine. Esimest korda tulen teie ette sellises rollis. Tore on avastada uusi võimalusi, et ennast arendada,» kirjutas Mazepin Instagramis.

Mazepin keerutas plaate 29. oktoobril Moskvas toimunud Halloweeni peol, mida korraldas produktsioonifirma 99 Party. Lisaks võidusõitjast DJ-le astusid laval üles teised kohalikud esinejad nagu DJ Smash, Pozdnyakov ja F.A.R.

Mazepin jõudis kuninglikku vormelisarja suuresti tänu isa Dmitri Mazepinile, kes on kaasosanik Venemaa keemiafirmas Uralchem. Viimane oli brändiga Uralkali Haasi F1 meeskonna nimisponsor, mille ridades Mazepin 2021. aastal kihutas.

2022. aasta märtsis teatas Haas, et lõpetab ühepoolselt koostöö Uralkaliga ning Mazepiniga. Juulis kaebas Mazepin Haasi Šveitsi kohtusse väidetavalt maksmata tasude pärast. Haasi eest on sel hooajal sõitnud Mick Schumacher ja Kevin Magnussen.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles