WTA aastalõputurniiri viimane poolfinalist selgus pingelises mängus

Christopher Krutto
Copy
Caroline Garcia.
Caroline Garcia. Foto: Cj Gunther/EPA/Scanpix

Läinud ööl peeti USAs Fort Worthis peetava WTA aastalõputurniiri alagruppide viimased mängud ja selgus viimane poolfinalist.

Alagrupi viimastes mängudes läksid omavahel vastamisi Iga Swiatek (WTA 1.) ja Cori Gauff (WTA 4.) ning Caroline Garcia (WTA 6.) ja Darja Kasatkina (WTA 8.).

Maailma esireket tuli kohtumisele Gauffi vastu kahe võidu pealt ja ei andnud noorele ameeriklannale võimalustki. Esimene sett kulges esialgu võrdselt, kuid seisul 4:3 õnnestus Swiatekil murda ning lõpuks võitis ta selle 6:3. Teine sett oli juba kindlalt poolatari oma ning selle võitis ta 6:0.

Kui Swiateki edasisaamine poolfinaali oli kindel – nagu oli ka Gauffi poolfinaalidest välja jäämine – siis teises kohtumises mängiti sisuliselt mõisa peale. Nii Garcia kui ka Kasatkina tulid kohtumisele ühe võidu ja ühe kaotuse pealt ning võitjat ootas pääs poolfinaali.

Avaseti võitis Kasatkina 6:4, kuid siis suutis Garcia võtta teises setis kõigepealt kindla 6:1 võidu ning viis kohtumise otsustavasse setti, mille pärast kiiret lõppmängu võitis 7:6 (5) Garcia.

Poolfinaalides lähevad seega omavahel vastamisi Swiatek ja Arina Sabalenka (WTA 7.) ning Garcia ja Maria Sakkari (WTA 5.).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles