VIDEO ⟩ Võikalt jalaluu murdnud jalgpallur peab MMi vahele jätma

Christopher Krutto
Copy
Hetk, kui Los Angeles FC väravavaht Maxime Crepeau murdis oma jalaluu.
Hetk, kui Los Angeles FC väravavaht Maxime Crepeau murdis oma jalaluu. Foto: Kirby Lee/USA Today Sports/Scanpix

Los Angeles FC jalgpalliklubi kanadalasest väravavaht Maxime Crepeau murdis MLSi finaalmängus jalaluu ning peab seetõttu kahe nädala pärast algava MMi vahele jätma.

Laupäeva õhtul peeti MLSi finaal, kus läksid oma vahel vastamisi Los Angeles ja Philadelphia Union. Kohtumist jäi varjutama Crepeau ülikarm vigastus.

Kohtumise normaalaeg jäi 2:2 viiki ning läks lisaajale. Kohtumise 110. minutil pääses Unionsi ründaja Cory Burke kaitseliini taha jooksu, kuid Crepeau astus vastu, et vältida üks-ühele olukorra tekkimist. Kaks meest põrkasid suurel kiirusel kokku ning jäid maha lamama.

Telekaameratest oli näha, et Crepeau oli murdnud oma jalaluu. Kusjuures vigastada saanud mehele anti veel vea eest ka punane kaart.

Kuigi MM tuleb nüüd mehel vahele jätta, siis ühe lahutusauhinna ta sai. Los Angeles võitis pärast 3:3 lõppenud lisaaega penaltitega finaali ja nii krooniti Crepeau MLSi meistriks. Kusjuures tiitlivõitu tähistas ta läbi videokõne kiirabiautost.

Olgu mainitud, et alates suvest on tema tiimikaaslaseks Walesi mängiv legend Gareth Bale, kelle hiline värav mängis tiitlivõidus olulist rolli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles