USA korvpallurit ähvardati Türgis noaga

Jarmo Jagomägi
, Reporter
Copy
Errick McCollum palliga.
Errick McCollum palliga. Foto: IMAGO/Jörn Wolter / wolterfoto.de / Scanpix

Mitmetes Euroopa tippklubides mänginud, praegu Türgis İzmiris leiba teeniv Errick McCollum jagas sotsiaalmeedias ebameeldivat kogemust.

«Sõbrad/fännid, raporteerin sellest valge Mercedesega mehest politseile,» alustas 34-aastane tagamängija Twitteris.

«Ta käitus minu parkimiskoha osas nagu idioot. Ta lähenes mu autole, kuniks seal väljusin ja ta nägi, et olen palju noorem ja suurem. Siis võttis ta välja noa, seejärel sekkusid ka teised inimesed.»

Kogenud korvpallur kinnitas, et temaga on kõik korras. Eelkõige oli McCollum mures enda pere pärast. «Kes teab, kui kaugele võinuks asjad minna?» arutles ta. «Kõige hullem, et olin koos raseda naise ja 2-aastase pojaga. Pidin veenduma, et nendega oleks kõik korras.»

Mitmed sõbrad ja tuttavad uurisid, kas McCollumiga on ikka kõik korras. Vastus Istanbuli Fenerbahces mängivale Johnathan Motley'le oli üsna konkreetne: «Jah, minuga on hästi. Arvasin, et pean selle mehe tapma... Õnneks asjad nii kaugele ei läinud.»

Ohios Cantonis sündinud McCollum on pikalt Euroopa tiirelnud. Enne tänavust Pınar Karşıyakaga liitumist mängis ta näiteks Istanbuli Anadolu Efesis, aga ka mitmes Venemaa tippklubis: Kaasani Unicsis, Moskva Himkis ja Karasnodari Lokomotiv Kubanis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles