VIDEO ⟩ Djokovici abilised jäid mängu ajal silma «äärmiselt veidra käitumisega»

Jarmo Jagomägi
, Reporter
Copy
Novak Djokovic.
Novak Djokovic. Foto: CHRISTIAN HARTMANN/REUTERS/Scanpix

Pariisis peetud tennise Masters turniiril sattus huvitava nurga alt luubi alla Novak Djokovic (ATP 7.).

Poolfinaali ajal Stefanos Tsitsipasega (ATP 5.) püüdis ajakirjanik Damian Reilly tribüünilt videosse serblase abilised. Üks mees segas Djokovicile pudelisse kokku mingisugust jooki. Kui esialgu käis tegevus avalikult, siis hiljem prooviti asja varjata.

«Kas mõni tennisespetsialist oskaks öelda, mis siin toimub ja miks seda nii tehakse? See näeb välja äärmiselt veider,» uuris Reilly videopostituse kõrval Twitteris.

Säutsu jagas enda «seinal» hinnatud tennisežurnalist Ben Rothenberg: «Olen alati arvanud, et mängijate kasutatavate toidulisanditega seonduv peaks olema läbipaistvam. Eriti matšide ajal. Olen harva mõelnud, et midagi on valesti. Aga sel korral on kehakeel kummaline. Mida Djokovici tiim varjab?»

Rothenberg lisas, et ta ei süüdista otseselt kedagi, aga olukord oli igal juhul kahtlane. Muide, Wimbledonis uuriti Djokovicilt, mida ta mängu jooksul tarbib. Siis kõlas laia naeru saatel vaid vastus: «Võlujooki!»

Postituse all lahti rullunud lõimes nimetavad paljud Rothenbergi «vandenõuteoreetikuks». Nii mõnigi pakub välja üsna loogilise põhjuse: Djokovici tiim ei soovi konkurentidele reeta, milliseid toidulisandeid täpsemalt kasutatakse.

Pariisi turniiri finaalis kaotas Djokovic 6:3, 3:6, 5:7 Holger Runele (ATP 18.).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles