PM SLOVAKKIAS ⟩ Võrkpalli euromängude rusikareegel: arvesta 12 tunnise reisi ja 15 000 euroga

Karl Juhkami
, Tallinn–Tartu–Riia–Viin–Košice–Prešov
Copy
Üldiselt vahetusmeeste rolli täitvad Tamur Viidalepp ja Ronald Järv istumas. Seda said teel Slovakkiasse tundide viisi harjutada ka teised Tartu Bigbanki mehed.
Üldiselt vahetusmeeste rolli täitvad Tamur Viidalepp ja Ronald Järv istumas. Seda said teel Slovakkiasse tundide viisi harjutada ka teised Tartu Bigbanki mehed. Foto: Facebook @BigBankTartu

Kui Paide Linnameeskond ja Nõmme Kalju pidasid pühapäeval Eesti jalgpalli kõrgliigas lahingut eurokoha ja sellega (minimaalselt) kaasneva 150 000 euro üle, siis Tartu Bigbanki võrkpalliklubi mänedžer Hendrik Rikand ja peatreener Alar Rikberg pidasid kevadel aru eurokoha ja sellega (minimaalselt) kaasneva 15 000 euro üle. Kahe spordiala erinevus? Esimene number on tulu, teine kulu.

Valitseva Eesti meistrina oli Bigbankil tegelikult tänavugi võimalik kaasa lüüa Meistrite liigas, kuid klubi ninameeste jaoks sai võrdlemisi kärmelt selgeks, et sel poleks lihtsalt mõtet. «Kuna meie tuumik ikkagi lahkus, olnuks Meistrite liiga meie jaoks liiga suur amps,» ei karda peatreener Rikberg tõde välja öelda.

Talupojaloogika järgi olnuks tartlaste järgmine variant tugevuselt teine eurosari ehk CEV Cup, kuid sellestki otsustati pragmaatilistel kaalutlustel loobuda ning ennast proovile panna hoopis tugevuselt kolmandas ehk Challenge Cupil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles