VIDEO ⟩ MM-finaalturniiril vilistav kohtunik jagas tippklubide kohtumises 11 punast kaarti

Postimees Sport
Copy
Kohtunik Facundo Tello (keskel punast kaarti näitamas) eelmisel aastal Lõuna-Ameerika MM-valikturniiri kohtumisel.
Kohtunik Facundo Tello (keskel punast kaarti näitamas) eelmisel aastal Lõuna-Ameerika MM-valikturniiri kohtumisel. Foto: LUISA GONZALEZ/REUTERS/Scanpix

Peagi jalgpalli MM-finaalturniiril õigust mõistev kohtunik Fadundo Tello jagas 11 punast kaarti. Argentina superkarikafinaal sai varajase lõpu, sest ühel meeskonnal polnud enam piisavalt mängijaid.

Argentina tippklubi Boca Juniors oli võitnud riigi meistrivõistlused ja karikafinaali ning nii oli nende vastaseks meistrisarja teisena lõpetanud Racing Club. Mõlema klubi näol on tegemist Lõuna-Ameerika absoluutsete tippudega.

Kohtunik hakkas kaarte jagama normaalaja üleminutitel, kui kohtumine oli 1:1 viigis. Esmalt saatis ta võimaliku penaltiolukorra järel minema Boca Juniorsi mängija ja nende peatreeneri, lisaks ühe Racingu mängumehe.

Mäng läks lisaajale ning kui selle esimesel poolel sai teise kollase veel üks Boca mängija, siis tõeline tulevärk oli alles algamas. 118. minutil lõi 19-aastane poolkaitsja Carlos Jonas Alcaraz Racingu võiduvärava.

Boca mängijad pidasid Alcarazi juubeldusi lugupidamatuks ning algas tõuklemine. Pärast pikka rüselust jagas kohtunik kuus punast kaarti.

Tello jagab kaarte pigem kergekäeliselt. 118 põhiturniiri mängus on ta jaganud 612 kollast ja 45 punast kaarti. Septembris jagas Tello Racingu kohtumises Club Atletico Platensega kolm punast ja kuus kollast kaarti.

Tello on siiski üks parimaid kohtunikke Lõuna-Ameerikas ning tema õigusemõistmist Katari algaval jalgpalli MM-finaalturniiril kõnealune mäng ohtu ei sea.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles