Uskumatu, aga tõsi: hiiglaslikke spordipanuseid tegev ärihai võidab ka siis, kui kaotab

Christopher Krutto
Copy
Jim «Mattress Mack» McIngvale teenis ajaloo suurima spordipanusega võidetud summa, kuid ometi ta sellest suurt midagi ei näe.
Jim «Mattress Mack» McIngvale teenis ajaloo suurima spordipanusega võidetud summa, kuid ometi ta sellest suurt midagi ei näe. Foto: Brett Davis/USA TODAY Sports/Scanpix

Laupäeval sai USA mööblimagnaadist Jim «Mattress Mack» McIngvale’ist ajaloo suurima spordipanuse võitja. Nimelt teenis ta tänu pesapallitiimi Houston Astrose MLB tiitlile 75 miljonit dollarit, kuid ometi polnud tegu suvalise panusega, vaid väga kaalutletud tegutsemisega.

Astros kohtus MLB finaalseerias Philadeplhia Philliesega. Nelja võiduni mängitava seeria võitis lõpuks Astros 4:2, finaalmängus jäi võiduskooriks 4:1. Kohtumist oli kohapeal vaatamas ka McIngvale, kes on ilmselt Astrose üks suuremaid fänne ning on tihti piltidel just tiimi nimega särkides. Pole ka ime, sest 71-aastane härra on viimased 40 aastat elanud just Houstonis.

Näiteks levib video finaalseeria viimasest mängust, kus McIngvale tähistas Yordan Alvarezi kolmejooksust kodujooksu koos Astrose fännidega nii, nagu ei oleks homset. Samas sai ta finaalseeria jooksul ka negatiivsemat tähelepanu, kui sattus Philliese fännidega sõnelusse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles