Joostes kukkunud Bolšunov sai vigastada

Christopher Krutto
Copy
Aleksandr Bolšunov.
Aleksandr Bolšunov. Foto: HANNAH MCKAY/Reuters/Scanpix

Venemaa suusatäht Aleksandr Bolšunov peab hooaja alguse edasi lükkama, sest suutis möödunud nädalavahetusel treeninglaagris kukkuda.

25-aastane suusatäht viibis möödunud nädalal laagris Hantõ-Mansiiskis, kuid sai õnnetult vigastada ja peab algselt selleks nädalaks planeeritud hooaja alguse edasi lükkama.

«Hommikul oli päris jäine ja libe, nii et ma kukkusin joostes. MRT ei näidanud midagi tõsist, lihtsalt muljumine ja väike ventius. Aga trenni on kohutav teha. Otsustasime treeneriga võistluse vahele jätta,» vahendab Championat suusataja sõnu.

Venemaa koondise arsti Roman Erlihmani sõnul on suusataja vigastusega kõrval maksimaalselt nädala. «Ta paraneb kiirelt ja tavaliselt sellised vigastused paranevad nädalaga. See ei ole midagi tõsist,» ütles arst Match TV eetris.

Kuigi Bolšunov võitis tänavuselt Pekingi taliolümpialt kolm kulda, ühe hõbeda ja ühe pronksi ning ta krooniti ka MK-sarja üldvõitjaks, siis tänavu tal suurvõistlustele asja ei ole, sest Venemaa suusatajad on pärast riigi sissetungi Ukrainasse rahvusvahelistelt suusavõistlustel eemaldatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles