Jalgpalli parimad panusetüübid

OlyBet
Copy
Selmet panustada Cristiano Ronaldo väravalöömisele tasuks oma fookus suunata hoopis Portugali koondise tegemisele.
Selmet panustada Cristiano Ronaldo väravalöömisele tasuks oma fookus suunata hoopis Portugali koondise tegemisele. Foto: Pedro Fiuza

Kuna jalgpalli MMi näol on tegemist tõelise suursündmusega, toob see vuttmängu juurde ka kaugemaid inimesi. Spordisõpru, kes mõistavad küll palli taga ajamise mõtet, võlu ja olemust, kuid kelle jaoks jäävad jalgpalli detailid häguseks.

Sestap ei maksa häbeneda, kui võimalikud panustamiskohad jalgpallis on nende jaoks veelgi sogasem vesi. Lihtsamad 1X2 panused (kodumeeskonna võit – viik – võõrsilmeeskonna võit) on üldjuhul siiski enamikele teada, kuid tegelikult eksisteerib vuti puhul kümneid ja kümneid panustamisvõimalusi, mille erinevaid võimalusi nüüd ka tutvustame.

Jalgpallis loevad väravad

Näiteks tasub mängude puhul alati kiigata väravate lahtrisse. Kui väljakule jookseb heale kaitsele ja vasturünnakutele rõhuv meeskond, pole suure tõenäosusega suurt sahistamispidu oodata ning vaadata tasuks näiteks panuse «alla 1.5 värava» poole.

Samas kui tegemist on lahtist jalgpalli harrastava meeskonnaga, on skoorimisšansid juba tunduvalt suuremad ja sõna «alla tasub väravatelahtris asendada üle-ga. Näiteks «üle 2.5 värava».

Sellisteks panusteks tuleb mõistagi teha eeltööd: vaadatagi üle meeskondade varasemad kohtumised-tulemused, analüüsida põgusalt mängustiili ja, mis peaminegi, käia üle tiimi vigastusteleht! Sest kui meeskonna parim ründaja on ikkagi puudu, võib see kõigele varasemale vee peale tõmmata.

Nurgalöögid ja kaardid

Ründamisest rääkides tasub silmas pidada, et sellised meeskonnad teenivad üldjuhul ka rohkem nurgalööke. Kuigi iga korner arusaadavalt väravaks üle ei kandu, ei mõjuta see kuidagi sinu panust, kui viie tabamuse asemel jahidki just viit nurgalööki.

Samamoodi oskavad kogenud panustamishundid otsida mänguprotokollidest kollaseid ja punaseid kaarte. Lihtne näide: kui tegemist on n-ö ellujäämismänguga ning meeskonna keskkaitsjal on niikuinii keskmisest suurem soodumus hoiatuskaart teenida, võib kopikas sama hästi kui garanteeritud olla.

Muideks, kaartide ja nurgalöökide nüanssi tasub meeles pidada ka live-panuste puhul, sest olukorras, kus üks meeskond jahib ja teine kaitseb meeleheitlikult väravat, on mõlemad tavapärasest kärmemad tulema.

Eeltöö on kõige alus!

Kokkuvõtte parimatest vutipanustest on seega lihtne. Ei maksa pidada ennast Nostradamuseks ning ennustada kohtumise täpselt lõppskoori või seda, kas Cristiano Ronaldo parasjagu skoorib või ei. See küll võib juhtuda, kuid targem oma siiski riske hajutada. Täpselt nagu investeerimisega!

Pealtnäha võib selline eeltöö tunduda küll tüütuna, kuid tegelikult peituvad just nüanssides need kõige-kõige magusamad koefitsiendid, mida tõelised panustamisgurud jahivad. Lisaks on alati võimalik erinevaid panuseid ka omavahel kombineerida, kuid sellest pikemalt teinekord.

Kes aga väga kombinatoorika juurde kibeleb, sellele viitame sõbralikult, et panustamissahtlitest võib hõlpsa vaevaga leida ka ühildatud «mängu tulemus ja üle/alla väravate panuseid», kus ongi võimalik tavaline 1X2 panus muuta kordades-kordades ahvatlevamaks.

Kõikidel jalgpalli MMi mängudel saad silma peal hoida ja panuseid teha OlyBeti Katar 2022 keskkonnas!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles