Jalgpalli MMil tehakse palju eripakkumisi. Kuidas neist maksimum võtta?

OlyBet
Copy
Jalgpalli MMil pole mängijal võimalik võita ainult MM-tiitlit, vaid näiteks ka parima väravaküti autasu. Panustamisportaalides on samuti mõistlik kõikvõimalikest eripakkumistest kinni haarata.
Jalgpalli MMil pole mängijal võimalik võita ainult MM-tiitlit, vaid näiteks ka parima väravaküti autasu. Panustamisportaalides on samuti mõistlik kõikvõimalikest eripakkumistest kinni haarata. Foto: Glyn Kirk

Igasugused suurvõistlused tähendavad panustamissõbra jaoks ainult head, sest nende lähenedes hakkavad kõikvõimalikud eripakkumised panustamissaitidel tärkama nagu seened pärast vihma. Mingiks erandiks pole selle koha pealt mõistagi ka Olybet ja jalgpalli MM.

Kus aga eelpool kirjeldatud rikkalik seenemets asub? Mõistagi Olybeti kodulehel kampaaniate all, kust võib ka juba praegu – enne MMi algust – leida nii mõndagi magusat.

Uue kliendi eelised

Kui sa oled värske panustamissõber, tasub sul nüüd kõrv eriti kikki ajada. Nimelt duubeldab Olybet jalgpalli MMi puhul uutele klientidele nende esimese võidu kuni 100 euro ulatuses. Nüüd, kõnealune rahasadu langeb sulle sülle ainult siis, kui panustad jalgpalli MMile, kuid ainult sellele tasubki ju vutipeo ajal panustada!

Lisaks garanteerib Olybet uuele kliendile veel kasumi. Kui teed MMile vähemalt 10-eurose panuse, kingib Olybet sulle omalt poolt 10-eurose freebet’i. Mida see tähendab? Eks ikka tasuta panust! Lükka maast leitud kümnekas täpselt sinna kuhu hing ihkab.

See on väärt variant neile, kes noolivad jalgpalli MMil mõnda üllatustulemust ja sellega kaasnevad suurt koefitsienti. Nõnda julgenuks 2004. aastal Kreeka Euroopa meistriks tulemise peale raha panna ka ajamasinat omamata.

Võimalus saada raha tagasi 

Mis puudutab aga freebet’i saamiseks tehtud 10-eurost panust, siis kui see peaks mingil põhjusel mööda minema, annab Olybet sulle selle summa ka niisama tagasi!

Raha on võimalik tagasi saada ka teisiti: näiteks eksisteerib Olybetis mitmikpanuse kindlustus. See tähendab, et vähemalt viieosalise kombopanuse puhul saad sa ühe eksimuse korral alati teatud summa tagasi. Viiese mitmikpanuse puhul räägime küll pelgalt 20-protsendist, kui näiteks kümnese kombo puhul on see juba 100 protsenti.

See tähendab, et kui Brasiilia, Prantsusmaa, Argentina, Inglismaa, Holland, Hispaania, Saksamaa, Portugal ja Taani kõik MMi avamängu võidavad – nagu sina ka ennustasid – ent Belgia mingil põhjusel kaotab, saad sina ikkagi kogu raha tagasi.

Parimad võimalikud koefitsiendid

Lisaks tasub panustamissõbral pilku peal hoida Olyboostidel. Mis need on, küsite? Eks ikka need kõige magusamad söögiseened. Nimelt pakub Olybet oma klientidele tugevalt võimendatud võidukoefitsiente, millega võrdväärset naljalt mujalt ei leia.

Nüüd, tegemist pole küll otseselt jalgpalli panusega, kuid lihtsalt ilmestamiseks. Kui muidu oli naiste tennise maailma esireketi Iga Świątek võidukoefitsient WTA finaalturniiril 1.6, siis Olyboosti abil oli võimalik tõsta see 2.1 peale. 

Kes itsitab nüüd pihku naerda, et Świątek turniiri ei võitnud, sel tasub hoogu pidada. Tegemist ongi hea näitega: spordiennustuses tulebki talitada vastutustundlikult, sest üllatusi ikka juhtub. Selle pärast me sporti ka armastame!  

Kes seega nii riskialdis veel pole, et päriselt panustada julgeks, sel on võimalik jalgpalli MMi ajal kaasa lüüa Olybeti Fantasy Freerollis.

Pane enne vutipeo algust kokku panna oma virtuaalmeeskond ning teeni vastavalt mängijate esitustele punkte. Fantaasiajalgpallist osavõtt on sealjuures täiesti tasuta ning parimate virtuaaltreenerite vahel läheb enne jõule jagamisele 10 000 eurot.

Kõikidel jalgpalli MMi mängudel saad silma peal hoida ja panuseid teha OlyBeti Katar 2022 keskkonnas!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles